Sárvár a sárváriak szerint is ötcsillagos város?

A terveket, számokat és a hivatalos kommunikációt ismerjük, de mi az ott élők véleményére is kíváncsiak voltunk.

Járvány ide vagy oda, Sárvár láthatóan fejlődik, mintha muszáj volna neki. Néhány napja lapunk is írt arról, Sárvár köszöni szépen, jól van, és most is beruházásokat tervez 2021. February 15. 07:12 hogy miközben Szombathelyen a helyi járatok is veszélyben vannak a pandémia és a kormányzati elvonások miatt, Sárvár idén 1,3 milliárd forintból fejleszt.

A Sárvár lendületben Facebook-oldalon azt is felsorolják, mit tervez az önkormányzat ebből a pénzből. Többek közt bölcsőde- és óvodafelújítást, a Csónakázótó környékének korszerűsítését (térfigyelő kamerák, sportlehetőségek, stb.), új parkolókat és útfelújításokat.

Ez mind jól hangzik, de vajon a sárváriak is érzik a fejlődést a mindennapok során? Riportunkban ennek járunk utána.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Sárvár köszöni szépen, jól van, és most is beruházásokat tervez

Miközben Szombathelyen a helyijárat is veszélyben van, Sárvár az idén 1,3 milliárd forintból fejleszt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video