Segítsen ön is feldíszíteni Novák Katalin karácsonyfáját

Bárki küldhet díszeket a Sándor-palotába.

Karácsonyfadíszítési felhívást tett közzé a Sándor-palota. A hvg.hu vette észre, hogy Novák Katalin hivatala december 13-ig személyesen vagy postai úton bárkitől várja azokat a díszeket, amelyek a Szent György téren felállítandó karácsonyfát díszíthetik.

Novák Katalin karácsonyfadísze
sandorpalota.hu

"Elérkeztünk advent második vasárnapjához, ebben az időszakban nemcsak szívünkben készülünk az ünnepekre, hanem otthonunkat is díszbe öltöztetjük. Így tesz a Sándor-palota is, mely története során először várja határon innen és túlról érkező karácsonyi díszeket. Legyen részese Ön is a Sándor-palota mindennapjainak, díszítsük közösen a palota karácsonyfáját!" - idézi a 24.hu .

Aki küldene nekik valamit, itt találja meg a pontos információkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet