Szombathelyi egyetemi oktató lett az ELTE dékánhelyettese

Sidor György egyetemi tanár Szombathelyen a gépészképzésben oktat.

Augusztus 1-től Kozsik Tamás irányítja dékánként az ELTE informatikai karát - írja az egyetem oldala. Az új dékánt Krebsz Anna egyetemi docens tanulmányi és oktatási ügyekért felelős dékánhelyettesként, Sidor György egyetemi tanár tudományos és innovációs ügyekért felelős dékánhelyettesként, valamint Jesús Reyes Nuñez egyetemi docens nemzetközi és pályázati ügyekért felelős dékánhelyettesként segíti.

A dékánhelyettesek közül Sidor György egyetemi tanár a szombathelyi Savaria Egyetemi Központban tanít, a gépészképzés oktatója. 2015-től tanít a SEK-en, az ELTE Fizikai Doktori Iskolájának oktatója, a Magyar Tudományos Akadémia, Veszprémi Akadémiai Bizottságában a Metallurgiai Munkabizottság tagja.

1999-ben Ungváron szerezte mérnök-fizikus diplomáját, egyetemi tanári, professzori fokozatát 2019-nben szerezte meg.

Az ELTE informatikai karához Szombathelyen a gépészképzés és a programtervező-informatikus szak tartozik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet