“Sétálj, Körmend!” - Jótékonysági sétát szerveznek a város lakói

Az összegyűlt adományokat egy rászoruló körmendi családnak adják.

Március harmadikán vetette fel egy helyi lakos a “Szeretjük Körmendet <3” nevű Facebook-csoportban, hogy a város lakói szervezhetnének egy közös sétát a közeli Dobogó-erdőbe, ahol most virágzik a tőzike.

A poszt sok pozitív visszajelzést is kapott és azóta egy plakátot is készítettek az eseménynek, amit a tervek szerint március 17-én tartanak meg. A gyülekező 12:45-kor lesz az egykori Spar parkolójában (Bástya utca), indulás 13:00-kor a Dobogó-erdő irányába. Az út hossza hat kilométer és a várható érkezés 16:00.

Az esemény plakátja
Hajós Jani (Facebook)

Az eseményhez kapcsolódik adománygyűjtés is, melynek során családonként 1000 forintot lehet felajánlani, az összegyűjtött pénzt pedig egy rászoruló körmendi család fogja kapni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló