Elég sikeres évet zárt Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös cége

Több mint 1,1 milliárd forintot raktak zsebre.

Rendkívül jó évet zárt tavaly is a Top News Hungary Kft., Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös vállalata – írja a nemrég közzétett beszámolóra hivatkozva az RTL. A hivatalos adatok alapján a cég 1,56 milliárd forintos árbevételt ért el, ez 100%-ban a cég főtevékenységéből származott, azaz világháló-szolgáltatásból. Az adózott eredmény pedig 1,36 milliárd forint lett.

Instagram/Kata Sarka

A cég működteti ugyanis a TWN nevű bulvároldalt, melynek látogatottsága jelentősen kevesebb, mint a vezető portáloké: augusztusban a Gemius adatai szerint nagyjából 10-100 ezer közötti látogatója volt a lapnak naponta. Ugyanez tavaly augusztusban 3500-45 ezer között volt. A 85%-os profitráta egyébként ebben az ágazatban egészen extrém eredménynek számít, általában 10-20% körüli nyereség a jellemző.

A két tulajdonos, Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata 1,1 milliárd forintot vett fel osztalékként.

2021-ben is hasonló nagyságrendű bevételük és nyereségük volt, akkor 1,56 milliárd forint volt az árbevétel és 1,33 milliárd forintot vett fel a két tulajdonos.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság