Sok-sok érmet szereztek hétvégén a vasi kick-boxosok

Debütáló versenyzője is volt a Skorpió Kick-box SE-nek.

A Skorpió Kick-box SE sportolói az ausztriai ASVÖ Junior Challenge nemzetközi Kick-box versenyen mérettették meg magukat a hétvégén.

Takács Tibor/Skorpió Kick-box SE

Az osztrák csapatok mellett szlovén és horvát klubok is felvonultak ezen a rangos versenyen, melyen a vasi sportolók már két szabályrendszerben küzdöttek az érmekért.

Debütáló versenyzője is volt a Skorpió Kick-box SE-nek. Csalló Jázmin szépen helyt állt és éremmel térhetett haza.

Takács Tibor/Skorpió Kick-box SE

De persze a többi versenyzőjük sem vallott szégyent, ők is jól küzdöttek. Kiemelkedő volt Vörös Márton teljesítménye, aki mindkét szabályrendszerben a dobogó legfelső fokára állhatott.

Takács Tibor/Skorpió Kick-box SE

„Örömteli volt a versenyen a csapat összetartása, és természetesen az, hogy mindenki nyakába került végül érem” – mondta lapunknak Takács Tibor vezetőedző.

Íme az eredmények

Pontfighting szabályrendszerben:

 • Csalló Jázmin OC -50 kg II. hely
 • Vörös Márton OC -63 kg I. hely
 • Light-contact szabályrendszerben:

 • Vörös Márton OC -63 kg I. hely
 • Budai Norbert OC -63 kg II. hely
 • Takács Zsombor Jun. -63 kg III. hely
 • Takács Tibor/Skorpió Kick-box SE
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sport