Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Sok ünnepnapot elbukunk jövőre, mert hétvégére fognak esni

És két hosszú hétvége lesz 2022-ben.

2022-ben január 1-je, május 1-je, augusztus 20., október 23. és december 24. is hétvégére esik, így ezek nem jelennek meg plusz munkaszüneti napként. A karácsonyi ünnepnapok közül csak 26., hétfő lesz munkaszüneti nap, mivel 24. szombatra esik, illetve pünkösd esik hétfőre - hívta fel a figyelmet az InfoStart , a Magyar Közlönyben megelent rendeletre hivatkozva.

Lesz azonban két négynapos hétvége is az évben, mivel március 14. és október 31. is munkaszüneti nap lesz, azonban ezeket le kell dolgozni: előbbit március 26-án, utóbbit október 15-én. Ezen kívül húsvétkor lesz hosszabb pihenő, mivel jövőre április 17-re esik, így nagypéntek április 15-én, húsvéthétfő pedig 18-án lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra