Sorra zárnak be az uszodák és medencék a magas energiaárak miatt

Szombathelyen, ha kisebb kapacitással is, de nyitva marad az uszoda. Egyelőre.

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont vezetősége arról tájékoztatott, hogy a 25 méteres tanmedencét a továbbiakban már nem tudják üzemeltetni. Hozzátették, hogy a medence működtetéséhez több helyről is kértek elvi, valamint tényleges támogatást, ám sehonnan sem kaptak segítséget - írja a Délmagyar.

Ma reggel írtuk Gulyás Gergely szerint be kell zárni a sportlétesítményeket, megnéztük, mi a helyzet Szombathelyen 2022. September 28. 07:19 , hogy Gulyás Gergely kancelláriaminiszter azt javasolta, hogy az önkormányzatok zárják be a nagy légterű sportlétesítményeiket, és külön kiemelte az uszodákat.

A makói képviselő-testület szerdai ülésén - többek között - elfogadta hogy bezárják a Hagymatikum kinti 33-as medencéjét, és a makói tanuszodát.

A győri Aqua Sportközpont és a Magyar Vilmos Uszoda már szeptember közepén határozatlan időre becsukta kapuit, augusztus végén a balatonboglári Urányi János Sport és Szabadidő Központ döntött a bezárásról. Október 1-től határozatlan ideig zárva lesz a Tölgyes Strandfürdő Jászapátiban.

A szombathelyi önkormányzat csütörtökön tárgyalja a 74 pontos takarékossági csomagot Nem lesz adventi díszkivilágítás Szombathelyen, több városi épületet is bezárnak a télre 2022. September 22. 15:40 , ebben az szerepel, hogy az uszodának mintegy kétharmadát, a régi épületrészt, benne az 50 méteres medencével bezárják a fűtési szezonra. Csak az új rész marad nyitva a 33 méteres medencével.

Arról, hogy mi várható a szombathelyi sportlétesítményeknél nemrég írtunk Gulyás Gergely szerint be kell zárni a sportlétesítményeket, megnéztük, mi a helyzet Szombathelyen 2022. September 28. 07:19 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet