Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyi az egyik legsportosabb tűzoltó

Ünnepélyes keretek között vették át elismerésüket január 31-én a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2018. évi országos pontszerző bajnokságának legjobbjai a Rendőrség Igazgatási Központjában. Az eseményen elismerést vehetett át Borbás Tibor tű. főtörzsőrmester, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Belügyminisztérium képviseletében dr. Kontrát Károly parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes és Zsinka András személyügyi helyettes államtitkár vett részt az eseményen. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság részéről Vietórisz Ágnes tű. ezredes, humánszolgálat-vezető és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke, Berecz György tű. ezredes adta át az elismeréseket és díjakat.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendezvényen elsőként a 2018. évi országos pontszerző bajnokságon előkelően szereplő igazgatóságok vehettek át díjat, de Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere elismerésben részesítette a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtók, valamint a legeredményesebb kiképzési és sportszervezési tevékenységet végzőket is. Azon kollégákat, akik sporteredményükkel, illetve a katasztrófavédelem sportéletének szervezése során végzett kimagasló munkájukkal arra érdemessé váltak, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület ismerte el. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Borbás Tibor tű. főtörzsőrmester, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltója vehetett át ajándékutalványt.

Egyed László tű. alezredes/Szombathely KvK

Borbás Tibor tű. főtörzsőrmester négy éve tölti futással a mindennapjait. Több sportversenyen szerepelt kiemelkedő eredménnyel, de méltán büszke a 2018. évben, az Ultrabalatonon elért helyezésére. Az immár tíz éve a Szombathelyi Tűzoltó-parancsnokságon szolgálatot teljesítő tűzoltó május 11-13. között megrendezett versenyen, kétszázhuszonegy kilométeres távot huszonnégy óra huszonhat perc alatt lefutva a verseny összesítésében a negyedik legjobbként ért a célba. Ezzel a teljesítménnyel nemcsak emberfeletti képességeiről tett tanúbizonyságot, hanem álmai versenyére is megszerezte a kvalifikációt. Tervei között szerepel ugyanis a Görögországban megrendezett kétszáznegyvenhat kilométeres táv, a Spartathlon teljesítése, így a téli időszakban is rendszeres sportolással készül az előtte álló megmérettetésekre.

Egyed László tű. alezredes/Szombathely KvK
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés