Sportot űzött abból, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett

Öt hónap alatt négyszer kapták el, egyszer ráadásul ittasan.

A Szombathelyi Járási Ügyészség négy rendbeli eltiltás hatálya alatti járművezetés vétsége és ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint annak ellenére vezetett személygépkocsit Szombathelyen, hogy a szabálysértési hatóság 12 hónapra eltiltotta a közúti járművek vezetésétől.

A vádlottat 2021 júliusától decemberéig terjedő időszakban négyszer érték tetten az eltiltás hatálya alatti járművezetés közben a szombathelyi rendőrök, ezen alkalmak közül egyszer enyhe fokban ittas volt.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett fogházbüntetés mellett pénzbüntetés kiszabását, és (ismételt) közúti járművezetéstől eltiltását indítványozta.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni - közölte a Vas Megyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek