Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Sportkonferencia karácsonyra

19 ország kutatója gyűlt össze a SEK Sporttudományi Intézetében, hogy bemutassák sporttudományi kutatásaik eredményeit.

Hatodik alkalommal rendezte meg a nemzetközi karácsonyi konferenciát a NYME Sporttudományi Intézete, a főszervező Szegnerné Dr. Dancs Henriette főiskolai docens volt. 19 országból, köztük Kínából érkeztek kutatók, hogy bemutassák munkájuk eredményeit. Hazánkat szombathelyi és budapesti tudósok képviselték.

A három napos, angol nyelvű tanácskozáson sportpedagógiai, sportszociológiai, sportpszichológiai előadások hangzottak el, és szót ejtettek a teljesítményelemzésről is.

Az esemény már tradíciónak számít, az egyetem tervezi, hogy jövőre is megrendezi, hiszen kiváló alkalom arra, hogy a sporttudomány területén kutató szakemberek szakmai tapasztalatokat gyűjtsenek és cseréljenek.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra