Az idén is lesz streetball verseny Szombathelyen

A Falco KC két játékosával közösen jelentette be Nemény András polgármester.

Ismét streetball versenyt tartanak a szombathelyi Fő téren június 3-án, szombaton, tudtuk meg Szombathely, illetve Nemény András polgármester Facebook-oldaláról.

A tavalyi verseny után az idén is megrendezik az utcai kosárlabda-versenyt, a videóban a polgármester ezt a Falco KC két játékosával jelentette be. Miután játszott is egyet a két játékossal, és meg is kapta az "amatőr" jelzőt.

A videó itt nézhető meg.

A budapesti Streetball Szervező Iroda honlapja alapján a nevezési díj 16 ezer forint csapatonként. A kategóriába való jelentkezéskor a legidősebb játékos kora a meghatározó. Tehát idősebb játékos nem indulhat fiatalabb kategóriában. Ez egyetlen esetben fordul meg, amikor a kor már nem előnyt jelent, nevezetesen az OPEN kategóriánál, ahová nevezhetnek idősebbek. Az 1989 előtt született kategóriába nem nevezhetnek 35 évnél fiatalabbak. Vegyes kategóriában legalább egy ellenkező neműnek a pályán kell lennie.

Első streetball verseny Szombathelyen
Mészáros D. Zsolt

Nevezni online, e-mailben és személyesen is lehet. Jelentkezési határidő: június 1.

Bővebb információ a hivatalos honlapon, valamint Soós Hajnalkánál, pannonsport_KUKAC_pannonsport_PONT_hu_PONT_

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek