Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi közgyűlés elé vinné a baloldali frakció a Styl megmentésének ügyét

Szerintük Hende Csaba egyedül nem képes megoldani a problémát. A Fidesz közleményben reagált.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerdán jelent meg részletes cikkünk STYLe Nacht: Másfél milliárdnyi közpénz tűnt el Szombathely egyik legrégebbi és legpatinásabb gyárában 2018. January 31. 18:00 a szombathelyi Styl csődjéről, a megmentési kísérletről és annak politikai vonatkozásairól. Egy nappal később a gyár szakszervezete, a munkavállalók képviseletében nyílt levélben fordult Hende Csaba országgyűlési képviselőhöz Nyílt levélben kérnek segítséget Hende Csabától a szombathelyi Styl alkalmazottai 2018. February 02. 06:55 , segítséget remélve.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Péntek délelőtt a szombathelyi közgyűlés baloldali frakciója közleményt adott ki a témában, a lényeg, hogy közgyűlési határozattal adnának súlyt a Styl-alkalmazottak kérésének.

Sajtóközlemény

Szombathely MJV önkormányzatának baloldali frakciója szolidáris a Styl ruhagyár dolgozóival, és segítséget ajánl abban, hogy 500 ember munkahelye ne szűnjön meg. Mivel láthatóan az érintett országgyűlési képviselő, Hende Csaba egyedül nem képes ellátni ezt a feladatát, javasoljuk, hogy a cég dolgozói által megfogalmazott kéréseket közös, az egész képviselő-testület által elfogadott határozati javaslattal támogassuk meg a februári közgyűlésen, és így küldjük el a minisztériumnak. Frakciónk elkészíti és benyújtja a napirendi javaslatot. Tegyünk együtt Szombathelyért, a szombathelyiekért!

dr. Nemény András
frakcióvezető

Éljen Szombathely – MSZP – DK – EGYÜTT frakció


Pár órával cikkünk megjelenése után a szombathelyi Fidesz közleményben reagált

Fidesz: Nemény Andrást saját pártjának elnöke sem ismeri

Felháborító, hogy Nemény András, aki a Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt számos alkalommal szavazott a szombathelyi emberek ellen a Parlamentben, most politikai hangulatkeltéssel próbál megosztást kelteni a városban. Egyik héten a hulladékszállítás szakértőjeként adja ki magát, míg néhány nappal később a STYL-ügyből próbál politikai tőkét kovácsolni. Akár megnyugtató is lehetne, hogy ilyen “reneszánsz” ember a bukott baloldal szombathelyi vezetője, azonban a felelőtlen megnyilatkozásai mögött nincs több a választók tudatos félrevezetésének szándékánál.

Nemény Andrást úgy tűnik, saját pártelnöke sem ismeri, Molnár Gyula a szocialisták országos elnöke néhány nappal ezelőtt úgy fogalmazott, hogy idézzük: "(...) Hónapok óta, évek óta egy jelöltjük van Szombathelyen, úgy hívják, hogy Nemény András, a párt országos alelnöke. Polgármesterjelölt volt (...)". Nos, mivel Nemény soha nem volt polgármesterjelölt, ezen mondat is bebizonyítja, hogy mekkora a súlya a szocialisták helyi üdvöskéjének párton belül. Felszólítjuk Nemény Andrást, csak ezért, hogy a saját pártjában, az MSZP-ben alaposan megismerjék és megdicsérjék, ne kezelje kampányeszközként Szombathelyt és a szombathelyieket.

Szombathely, 2017. február 1.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés