Sulyok Tamás reagált Dobrev Klára vádjaira

A köztársasági elnök mindent tagad és perel.

A Sándor-palota szerda késő délután reagált Dobrev Klára vádjaira, Dobrev Klára szerint Sulyok Tamás "egy köztörvényes bűnöző" May 22. 16:34 miszerint Sulyok Tamás még a kétezres években ügyvédként, törvényellenesen, vélhetően bűnszervezetben játszott át magyar termőföldeket külföldieknek.

A köztársasági elnök hivatala a 444-nek azt írta, Sulyok „több, mint 10 éve nem gyakorolja ügyvédi hivatását. Ügyvédi tevékenysége során mindenben a hatályos jogszabályoknak és ügyvédi esküjének megfelelően járt el. Dr. Sulyok Tamásnak nincsen takargatnivalója”.

Hozzátették, „az államfő a mesterségesen felkorbácsolt politikai hangulat ismeretében nem lepődik meg a személyét ért támadáson, egyúttal az elhangzott rágalmakat a választási kampány részének, mindazonáltal rendkívül tisztességtelennek tartja, és határozottan visszautasítja.”

Sulyok soha nem működött közre törvénybe ütköző szerződés megkötésében, ezért a rágalmazóval szemben a Sándor-palota megteszi a megfelelő jogi lépéseket - idézi a közleményt a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet