Súlyosan bántalmazott csecsemő a Markusovszky Kórházban: gyanúsítottként hallgatták ki a gyermek édesanyját

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

A vaol.hu információ szerint egy súlyosan bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi Markusovszky-kórházban - írtuk Súlyosan bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi kórházban - Frissítve April 15. 13:36 korábban.

A lap úgy értesült, a néhány hetes gyermek múlt héten került a kórházba.

A megyei napilap azt írta, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette az információkat, az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálják. A nyomozás érdekeire hivatkozva többet nem árultak el.

A rendőrség honlapja most az írja, a rendőrségre 2024. április 9-én a Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházból érkezett bejelentés arról, hogy egy csecsemőt szállítottak be hozzájuk, akin feltehetően bántalmazásból származó sérülési nyomok láthatók.

A nyomozók a beszerzett információk alapján gyanúsítottként hallgatták ki a gyermek édesanyját, aki ellen életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség miatt indult eljárás.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja az esetet és a sérülések keletkezésének körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló