Elvakította a nap: csak a kukásautót látta, a mögötte álló autót már nem

A párás időben a felkelő nap sugarai elvakították a Rumi út irányába tartó autó vezetőjét a szombathelyi Mátyás király utcában. A sofőr látta az út szélén megálló kukásautót, azt viszont későn vette észre, hogy mögötte megáll egy Toyota is.

Az elsődleges adatok alapján két könnyű sérültje van annak a balesetnek, ami csütörtökön reggel történt Két autó karambolozott Szombathely belvárosában 2023. October 12. 08:34 a Mátyás király utcában Szombathelyen.

TM/Nyugat.hu
„Nagyon sajnálom, ami történt, még soha nem okoztam balesetet. A nap erősen vakított szemből, ezért sem mentem gyorsan. Munkába tartottam, a fiam ült mellettem. Láttam a kukásautót, de a mögötte megálló Toyotát egyszerűen nem vettem észre és belehajtottam a hátuljába” - mondta a Suzukit vezető férfi, akit nagyon megviselt a baleset. „A fiam a mellkasát fájlalta az öv miatt, a másik autóból pedig egy gyermeket szállítottak kórházba, kivizsgálásra. Nagyon remélem, hogy mindenki jól van.”
TM/Nyugat.hu

„A Toyota vezetőjétől bocsánatot kértem és azonnal elismertem a felelősségemet. Az asszony elmondta, hogy nemrég fizették ki az autót. Az én idős Suzukim kiesése is nagy érvágás nekem, ezzel jártam dolgozni” - tette hozzá.

TM/Nyugat.hu

A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, a mentés és a helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló