Szabó Bálint átverte a TEK-et

A Belügyminisztérium szerint nem számít rendkívüli eseménynek, hogy egy illetéktelen személy bejut Macron francia elnök és a V4-es miniszterelnökök budapesti csúcsára, és ott szelfizik – írja a  24.hu . A tanácskozásra meghívót ugyan nem kapott, de mégis részt vett Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő.

Szabó autójával csatlakozott a védett személyeket szállító konvojhoz, és a szigorú biztonsági intézkedések ellenére halálos nyugalommal sétált be Emmanuel Macron és Orbán Viktor találkozójára.  A 24.hu információi szerint a Terrorelhárítási Központban kivizsgálták az esetet és megrovással zárult a vizsgálat.

A szegedi önkormányzati képviselő még szelfiket is készített a két vezető közelében, amikor már folytak a tárgyalások. A TEK embereinek azonban fel se tűnt, hogy illetéktelen személy tartózkodik a tárgyalóteremben.

A lap megkereste a Belügyminisztériumot. A tárcától azt a választ kapták, hogy csúcstalálkozón semmilyen rendkívüli esemény nem történt, a biztosítással kapcsolatban nem folytatnak vizsgálatot. Elmondták, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója saját hatáskörben értékeli a biztosítás tapasztalatait. A TEK elismerte az incidenst, és azt írták, hogy minden biztosítási feladat után értékelik saját munkájukat – idézi a 168ora.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet