Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elöntötte a víz Rogán Antal szülőfaluját, Szakonyfalut

Olvasónk küldött képeket, szerinte nem tisztítják az árkokat.

Olvasónk fotóin látszik, hogy a falu útjain áll a víz, csak gumicsizmában lehet közlekedni. Azt is írja, hogy szerinte az önkormányzat nem tisztítja az utak melletti árkokat, ezért teltek meg, és ezért öntötte el a falu jó részét a víz. És persze, megjegyzi, hogy ez a falu Rogán Antal miniszter, fideszes országgyűlési képviselő, ahol testvére, Rogán Valéria a polgármester.

Elöntötte a víz Szakonyfalut
Olvasó

Megpróbáltuk felhívni Rogán Valériát, telefonon sem sikerült elérnünk, beszéltünk viszont a polgármesteri hivatallal. Ahol megerősítették, hogy a falu jó részét elöntötte a víz. Szerintük azonban nem az árkok telítődtek el, hanem a Rába telt meg, és a falu patakjába visszanyomja a vizet, ami ezért kiáradt. A patakhoz viszont nem nyúlhatnak, az a vízügyi igazgatóság feladata.

Elöntötte a víz Szakonyfalut
Olvasó

A Rábáról kedden már mutattunk képeket Hamarosan kiönt a Rába Szentgotthárdnál 2017. September 19. 17:01 , tegnap délutánig egy métert emelkedett Tovább duzzadnak a dunántúli folyók, valahol már egy méterrel nőtt a vízszint 2017. September 19. 15:15 a vízszint a sok eső miatt, a folyó ma délelőtt tetőzik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás

Tovább az oldalra