Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szalagkorlát alatt robogott át a Toyota az M86-oson Vátnál

Mégsem borult fel a pénteken este Vátnál balesetet szenvedett Toyota, bár a jármű teteje megrongálódott. A nyomok alapján az autó tetejének sérülését a szalagkorlát okozta.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről ma reggel már írtunk . Élő helyszíni bejelentkezésünkben az elsődleges adatok alapján még azt mondtuk, hogy a jármű felborult. Közben azonban kiderült, hogy a nyomok alapján a Toyota nem borulhatott fel.

TM
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A keréknyomok a szalagkorlát előtt a padkán és a korlát után a töltésen is megvoltak, hiányzott tehát az a szakasz, ahol a személyautó a tetejére borult és az a verzió sem állta meg a helyét, hogy a Toyota a tetején csúszott a szalagkorláton, majd ismét a kerekeire fordult.

TM

A borulást kizárta az is, hogy a Toyota tetején nem volt föld, sár, fű, egyéb szennyeződés.

TM

A jelenlegi adatok alapján az autóútról letérő autó nekiütközött a szalagkorlátnak, amit megemelt. A szalagkorlát roncsolta a motorháztetőt és a tetőt is, ahogy elrobogott alatta az autó. A Toyota ezután a töltésen megpördült, majd a vízelvezető árokban állt meg. Az M86-oson egyébként 110 kilométer/óra a megengedett sebesség.

TM

Arról nincs információnk, hogy a személyautó vezetője túllépte volna a sebességhatárt. A baleset egy egyenes szakaszon történt, az autó vezetője információnk szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

TM

Hasonló módon megemelt szalagkorláttal korábban még nem találkoztunk. A balesethez sárvári és szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járművet. A Magyar Közút emberei levágták a sérült szalagkorlát egy darabját, hogy az autómentő ki tudja vontatni a roncsot az útra.

TM

A helyszínelés megkezdésekor a MK sorban 80-60-40-es sebességkorlátozó táblákat helyezett ki a baleseti helyszín előtt, illetve egy sávosra szűkítette az M86-os érintett szakaszát Szombathely irányában.

TM

A forgalom lassításában közlekedési rendőrök is részt vettek, de így is akadt járművezető, aki az úttestre kihelyezett táblák és fényjelzéssel kiegészített terelőoszlopok miatt ugyan besorolt a belső sávba, de a lábát nem vette le a gázról.

TM
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés