Oscart osztottak a szaunamestereknek Bük-fürdőn

Az ország legjobb szaunamesterei gyűltek össze Bük-fürdőn, hogy lenyűgözzék a szaunázókat. Videónkban hasznos tanácsok is elhangzanak.

A hazai mellett osztrák és cseh vendégek vetették alá magukat a legjobb magyar szaunamesterek szeánszának a hét végén Bük-fürdőn. A megmérettetés a Szauna Szeánsz Oscar-ért zajlott. A versenyzők feladata az volt, hogy a legtökéletesebb élményt nyújtsák a forróságban. Az idei fő-fő Oscar-t Mikocsics Brigitta nyerte el, aki hazai pályán aratta le a babérokat. A verseny további helyezettjei itt megtekinthetők .

Szaunamesterek a szeánszokról

Videónkban két versenyzővel is beszélgettünk a szaunázásról, a szaunaszeánszokról és a hazai szauna-kultúráról. Mint az kiderült, van még hova fejlődnünk. Nem utolsósorban a prűdséget is le kell vetkőznie sok magyarnak, de a jelek biztatóak. A szeánszok pedig abban segítenek, hogy a vendégek még több élménnyel gyarapodjanak. Aki kíváncsi rá, hogyan, tekintse meg videónkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód