Ki csináljon Szombathelyen színházat, Jordán Tamás vagy Dér András? Szavazzanak!

Mert az, hogy ki és milyen elvek szerint kívánja irányítani a vasi megyeszékhely színházát, közös ügyünk.

Ahogy ma reggel már megírtuk, holnap ülésezik a szakmai bizottság, és döntenek arról, kinek a pályázatát támogatják, két hét múlva pedig a városi képviselők voksolnak arról, ki legyen öt évig a szombathelyi igazgató. Ma reggel a társulat egy emberként állt ki színházalapító direktoruk mellett. Trokán Pétertől Kiss Marin át a szombathelyi társulat 100 százaléka Jordán Tamást akarja 2017. February 20. 08:59

Az, hogy ki és milyen elvek szerint kívánja irányítani egy megyeszékhely, jelen esetben Szombathely színházát, közös ügyünk. Mondjanak véleményt, voksoljanak bátran Önök is, kit szeretnének látni a WSSZ igazgatói székében! Mielőtt azonban látatlanban hoznák meg a döntést, lapozzanak bele a két igazgatójelölt pályázati anyagába: ki milyen színházat ígér Szombathelynek!

Jordán - Dér

Jordán Tamás még aznap, amikor a pályázati határidő lejárt nyilvánosságra hozta saját színházi koncepcióját, amit itt le is tölthet!

Ellenben Dér András azóta sem hozta le saját terveit, nekünk azonban sikerült megszereznünk. Átolvastunk a filmrendező anyagát, felvázoltuk a legérdekesebbnek tűnő információkat, de ide klikkelve Ön is belenézhet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Jordán Tamásnak akadt kihívója Szombathelyen, mutatjuk ki pályázik még a WSSZ igazgatói székére

A másik jelentkező Dér András filmrendező. Rágugliztunk. Jordán Tamás közben nyilvánossá tette pályázatát, amit itt meg is nézhet!

Megszereztük Jordán Tamás riválisának, Dér Andrásnak a színházi pályázatát

Vidnyánszky Attila és Bozsik Yvette is támogatják az új WSSZ-koncepcióját.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra