Székely János püspök karácsonyi üzenete a Nyugat.hu olvasóinak

"Életem egyik legszebb karácsonyi élménye a Magyar Néphadseregben történt"
Székely János szombathelyi megyéspüspök nemrég a Nyugat podcast stúdiójának vendége volt. Itt hallgathatják meg a vele készült interjúnkat. Rendkívüli podcast - Székely János: „Figyeljünk az élet legalapvetőbb forrásaira” 2020. December 17. 19:30 Akkor mondta el olvasóinknak ezt a karácsonyi köszöntőt, amelyből azt is megtudhatja, mennyi mindent kell elfogadóan és türelemmel tenni ahhoz, hogy igazi szeretet kapjunk.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]yugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód