Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett

Esztétikus nem lesz, de biztonságosabb talán igen. Az elmúlt napokban komoly munkálatoknak lehettek szemtanúi az arra közlekedők.

Nem lenne nehéz vagy tucatnyi szimbolikus példát idetenni, amelyek azt jelzik, hogy Szombathelyen miért nem tartják fontosnak a kerékpáros közlekedést a döntéshozók.

A listán előkelő helyet foglalna el a Gyöngyös patak melletti bicikliút, amely minden eső után akár velencei gondolákkal is járható, ráadásul két évvel ezelőtt vasoszlopok is megjelentek Középre odacseszett bumfordi vasoszlopok teszik izgalmassá a Szombathelyi bicikliutat 2019. April 18. 09:46 az út közepén.

Ez így akkor így nézett ki:

Vasoszlopok egy szombathelyi kerékpárúton
Szinte pontosan két évvel ezelőtt, 2019. április 17-én készült ez a fotó - Kattintson képre a galériához
Józing Antal

Bár olvasóink egy része teljesen rendben találta a meglehetősen egyedi megoldást, el nem tudjuk képzelni, hogy ez lenne az egyetlen módja, hogy megakadályozzák, hogy autók jöjjenek-menjenek a kerékpárúton.

Hogy okoztak-e balesetet a vascsövek, azt nem tudjuk, mindenesetre az elmúlt napokban komoly munkálatoknak lehetnek szemtanúi az arra közlekedők.

Épül-szépül a Gyöngyös patak melletti bicikliút
Mészáros D. Zsolt

A csövek mindkét oldalán 30-50 centiméterrel kiszélesítik a bicikliutat, így kisebb az esélye, hogy a kormány beleakad a meglehetősen balesetveszélyes műtárgyakba.

Kerékpárút a Perint parti sétányon
Többen használják, mint a stadiont?
Mészáros D. Zsolt

Az már most látszik, hogy a módosított nyomvonal sem lesz túl esztétikus, de egy hangyafaroknyival talán biztonságosabbá válik.

Kerékpárút a Perint parti sétányon
gyanítjuk, hogy a végeredmény nem lesz szépségdíjas, de legyintünk rá - Kattintson a galériához!
Mészáros D. Zsolt

Győzelemnek nem nevezném, maximum egy izzadságszagú döntetlennek.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Középre odacseszett bumfordi vasoszlopok teszik izgalmassá a Szombathelyi bicikliutat

Az ország talán legveszélyesebb kerékpárútja keresi kihívóját. Szép munka volt!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra