Szemeteskonténerből húzták elő a tolvajt a rendőrök

Egy rendőrségi kihallgatás után tartotta jó ötletnek, hogy lopjon.

A 23 éves salgótarjáni férfi egy keszthelyi étterem pultja mögül emelte el az egyik dolgozó pénztárcáját kedd délután. A személyzet azonban észrevette, a férfi így menekülésre fogta a dolgot, és egy iskola udvarában lévő szemeteskonténerben bújt el.

A rendőrök azonban kihízták a konténerből, és őrizetbe vették. Mivel gyanúsan viselkedett kábítószer gyorstesztet készíttettek, ami pozitív lett. A kihallgatáskor kiderült, hogy a férfit aznap délelőtt a nagykanizsai rendőrök hallgatták ki, mivel hajnalban a vasútállomáson kifejelte az egyik ajtó üvegét.

A rendőrök lopás és kábítószer-fogyasztás alapos gyanújával indítottak ellene eljárást, és kezdeményezték a letartóztatását is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek