Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rövidesen eltüntetik a szombathelyi Zeli major melletti szemétkupacot, miután írtunk róla

A szemétkupac nem az önkormányzat, hanem a Magyar Közút területén van, de a hivatal intézkedett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerdán írtun Öngerjesztő szeméthegy Szombathely határában, a Zeli major közelében October 21. 11:56 k arról a szemétkupacról, amit a Zeli Major közelében, a Sé felé vezető út mellett fotózott le olvasónk. Erős volt a gyanú, hogy a kupac eredetileg a szeptember 12-i lomtalanításra keletkezett, de valami okból ott maradt, és sokan azóta is oda hordják a hulladékot.

Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Cikkünk megjelenése után nem sokkal levelet kaptunk a városházáról. Közölték, hogy az a terület, ahol a szemétkupac van, nem az önkormányzaté és nem az önkormányzat kezelésében van. A Magyar Közút gondozza, ennek ellenére az önkormányzat felkérte a közútkezelőt, hogy szállítsa el onnan a szemetet. Ez legkésőbb a jövő héten megtörténik.

Mi pedig örülünk, hogy miután felhívtuk a figyelmet egy problémára, az ilyen gyorsan megoldódik.

Olvasó

A városháza levele

A cikkben szereplő helyszín, ahol részben illegális hulladék (is) került lerakásra, a Magyar Közút gondozásában van. Nem az önkormányzat tulajdona és nem az önkormányzat kezeli.

A probléma kezelése érdekében viszont az önkormányzat azonnali lépéseket tett és határidő megjelölésével felkérte a közút kezelőjét a hulladék elszállítására. Ezt legkésőbb jövő héten megteszik.

Kérjük a környékbeliek türelmét és megértését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés