Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig tartott a Nagy Szombathelyi Összefogás

Tegnap még közös fotón pózoltak, később már frakciónként reklámozták magukat a Facebookon.

Nem volt túl hosszú életű a Nagy Szombathelyi Összefogás, még szemétszedésben sem. Tegnap örömmel nyugtáztuk Összefogott a Fidesz és a baloldal Szombathelyen 2015. May 15. 17:08 , hogy a Fidesz és a baloldal városi képviselői együtt szedték a szemetet, és közzé is tettük ezt a képet:

Facebook / Lendvai Ferenc

Nem sokkal cikkünk megjelenése után aztán elindult a frakciózás. Először a szombathelyi Fidesz Facebook-oldalára tették ki ezt a képet, hozzá ezzel a szöveggel:

A mai napon közös szemétgyűjtést szerveztünk Szombathelyen! Az Emlékműtől a Parkerdei körforgalomig szedtük a hulladékot!

A Fidesz-frakció szemétszedő csapata
Facebook / Szombathelyi Fidesz

Nem sokat váratott magára a baloldal reakciója sem, a frakció több tagja is képet posztolt, hasonló szöveggel:

A Te szedd! Önkéntes szemétszedési akció és a szombathelyi baloldali frakció! Megtisztítottuk a szeméttől a Parkerdőt!

A baloldali frakció szemétszedési kommandója
Facebook / Kelemen Krisztián

Kissé cinikusan azt is írhatjuk, hogy beigazolódott a gyanú. A két politikai oldal kifelé azt mutatja, hogy milyen nagy a szembenállás köztük, ám közben a háttérben együttműködnek. Kell ennél jobb bizonyíték?

Mi meg jót mulatunk a dolgon, hiszen az említett területek tényleg megtisztultak, a pr-fogásokat meg el lehet nézni nekik. Hiszen ezért (is) álltak politikusnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Összefogott a Fidesz és a baloldal Szombathelyen

Teljes egyetértésben szedték a szemetet, valószínűleg komoly vita sem alakult ki köztük.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra