Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szenvedélyesen és mindent elsöprően szeretett egymásba Jordán Adél és Székely Kriszta

Most először és utoljára beszéltek kapcsolatukról.

Történelmet írt az Elle Magyarországon, ugyanis eddig még nem volt arra példa, hogy meleg vagy biszexuális párok kerüljenek címlapra. Ráadásul az augusztus 17-én megjelent szám rögtön három címlappal jelent meg: a nemrég coming outolt Jordán Adél és párja, Székely Kriszta mellett két másik pár, Oltai Kata és Nagy Zsolt, valamint Pál Márton és Hanol Ádám szerepel – írja a 168.hu.

Ha pedig ez még nem lenne elég, van más is, ami miatt igazán különlegesnek számít a magazin új száma. Jordán Tamás lánya és párja úgy döntöttek, most először és utoljára beszélnek kapcsolatukról, több interjút nem fognak adni ezzel kapcsolatban.

A színésznő az életéről szóló színdarabban árulta el, hogy meleg, Jordán Adél az életéről szóló előadásban árulta el, hogy meleg August 07. 18:29 édesapja pedig röviden csak annyival kommentálta Jordán Tamás egy mondattal reagált lánya coming outjára August 12. 10:38 a dolgot a nyilvánosság előtt, hogy „ez a téma a magánszféra része, erről nem nyilatkozom.” Jordán és Székely viszont most részletesen mesélnek arról, hogy miként ismerkedtek meg, illetve arról is, hogyan fogadta a környezetük a kapcsolatukat

„Körülbelül tizenöt éve ismerjük egymást, Kriszta rendezett már engem korábban is, de egy Csehov-darabon dolgoztunk először komolyabban együtt. Azt éreztem, milyen jó a közelében lenni, és milyen rossz elválni tőle” – vallotta be Adél, majd Kriszta azzal folytatta, hogy „szenvedélyesen és mindent elsöprően” szerettek egymásba.

Az interjúban aztán szóba kerülnek a kamaszkori szerelmek, önmaguk elfogadása és az útkeresés is. Mindkettejüknek volt kapcsolata férfiakkal és nőkkel is, ugyanis úgy vélik, a szexualitás egy fluid tér, Jordán viszont nem szeretné definiálni a szexuális beállítottságát.

„Annyi név és címke létezik ma már, nem szívesen választanék közülük. Én úgy vagyok vele, hogy nem az emberek neme határozza meg az érzelmi vonzódásaimat. Kamaszkorban jó kapaszkodót jelenthet egy ilyen megtalált szó, de nekem nem hiányzik, hogy definiáljam magam. Ma már azt gondolom, hogy szinte az elfogadás gesztusában is van valami kirekesztő, hiszen ebben is van ítélet. Valaminek ellenére elfogadlak. Szép lenne, ha csak úgy tudnánk élni egymás mellett emberek” – mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra