Szép eredménnyel tért vissza a Körös-partról a Szombathelyi Kötélugró Klub felnőtt csapata

A Kunszentmártonban rendezett kötélugró országos bajnokságon a felnőtt csapat összetettben a negyedik helyet szerezte meg.

Szép sikerekkel tért vissza a Kunszentmártonban rendezett kötélugró országos bajnokságról a Szombathelyi Kötélugró Klub öt fős felnőtt csapata.

A Baumgartner Luca, Baumgartner Sára, Halmosi Dézi, Szentgyörgyvölgyi Zora és Pásztroházi Emma által alkotott csapat a gyorsasági számokban a második helyen állt. Végül a kétköteles szabadonválasztott gyakorlatokban az ötödik és a hatodik helyet sikerült megszerezniük.

A csapat végül összetettben a negyedik helyen végzett.

A csapat összetettben a negyedik helyet szerezte meg
Szombathelyi Kötélugró Klub

A klub közleményében azt írta, az eredmények után kis csalódottság volt mindenkiben, mert az apróbb hibák miatt csúsztak le a dobogóról.

"Az erős felnőtt mezőnyben így is elégedettek lehetünk, mert régóta nem versenyeztünk" - írták.

A bajnokságot a budapestiek nyerték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport