Szeptember óta 21 ember halt meg kihűlés miatt Magyarországon

Többségük fűtetlen lakásban.

Huszonegyen fagytak meg az országban a szeptemberi hideg napok óta – adta hírül a Magyar Szociális Fórum pénteken. A fagyhalál áldozatainak többsége fűtetlen helyiségekben hűlt ki végzetesen, a többiek pedig a szabad ég alatt lelték halálukat, illetve kórházba szállításuk közben, vagy beszállításuk után, mert már nem tudtak rajtuk segíteni. Az emberjogi fórum emlékeztetett arra, hogy a múlt télen 168-an fagytak meg, 2021-ben pedig egész évben 233-an - írja a 168ora.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek