Szerda délutánig még kérheti, hogy töröljék a külképviseleti névjegyzékből

Ha esetleg mégis Magyarországon szavazna.

Szerdán 16 óráig még kérhetik a külképviseleti névjegyzékbe jelentkezett választópolgárok, hogy töröljék őket a külképviseleti névjegyzékből, mert mégis Magyarországon kívánnak szavazni az európai parlamenti (EP) képviselők választásán.

Azok a magyarországi lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok, akik az európai parlamenti (EP-) képviselők választásának idején nem tartózkodnak Magyarországon, pénteken (május 31-én) 16 óráig kérhették felvételüket a külképviseleti névjegyzékbe, hogy szavazatukat Magyarország 147 nagykövetségén, illetve konzulátusának egyikén adhassák le.

Ezt a Nemzeti Választási Iroda hétfő reggeli adatai szerint 21 508-en tették meg.

Aki azonban meggondolja magát, és mégis Magyarországon szeretne szavazni, szerdán 16 óráig kérheti, hogy töröljék a névjegyzékből.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet