Szerda este egy szombathelyi srác is berobban a Ninja Warrior pályájára

Hangay Krisztiánért szurkolhatunk.

Szerdán este egy különleges versenyzője is lesz a TV2 Ninja Warrior című műsorának: egy szombathelyi személyiedzőért, Hangay Krisztiánért szurkolhatunk, aki – mint Instagram-oldalán írja – berobban a ninjapályára.

Azt ígéri, izgalmas lesz a műsor, szóval úgy gondoljuk, ér a képernyőkre tapadni. Ráadásul elvileg nem is utoljára fog szerepelni a vetélkedőben, de erről egyelőre még nem tudunk részleteket.

És mivel egyre inkább terjedt a hír, hogy ő is szerepel a műsorban, arra gondolt, hogy egy közös Ninja Warrior-nézésre is meginvitálja az érdeklődőket. Tehát ha kíváncsiak vagytok, hogyan landol a medencében vagy nyomja meg a piros gombot, akkor szerdán este irány a Bellagio Bowling.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport