Szólunk előre: Szerdán több helyen nem lesz melegvíz Szombathely belvárosában

Mutatjuk, hogy pontosan hol.

A felhasználói rendszer karbantartása miatt május 25-én, szerdán 8 órától 18 óráig Szombathely egyes részein a használati melegvíz-szolgáltatás szünetelni fog – áll a SZOMTÁV lapunkhoz is eljuttatott tájékoztatójában.

Mutatjuk, hogy pontosan hol:

 • Thököly utca 31-45. közötti házakban
 • Fő tér 41-ben
 • Bartók Béla Zeneiskolában
 • Hangsúlyozzák, hogy a munkálatok időpontjának kiválasztásánál törekedtek arra, hogy a szolgáltatási szünet a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon. Illetve mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a munkálatokhoz kapcsolódó üzemszünet a lehető legrövidebb ideig érintse a felhasználókat, és mihelyt az műszakilag megoldható, újra lesz melegvíz.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos