Szólunk előre! Szerdán lezárják a Széll Kálmán utcát Szombathelyen

A szomszéd utcákban kell megoldani a parkolást.

December 8-án, szerdán részlegesen lezárja a szombathelyi Széll Kálmán utcát a Szombathelyi Parkfenntartási Kft., mert fametszési munkálatokat végeznek – derült ki lapunkhoz is eljuttatott közleményükből.

A munkálatokat 8 óra és 16 óra között végzik, de a korlátozás nem érinti a megkülönböztető jelzést használó járműveket, és a tömegközlekedési járműveket.

Kérik, hogy a parkolást a szomszédos utcákban oldják meg, a Széll Kálmán utcában hagyott gépjárművekért ugyanis nem vállalnak felelősséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos