Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mai nap a szexé a főszerep Oroszország egyik városában

A lakosság körében népszerű kezdeményezéssel ünneplik a mai Oroszország léterjöttét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már tizennégy éve, hogy a mai napon tartják az oroszországi Vlagyimir Iljics Uljanovról vagyis Leninről elnevezett Uljanovszkban, a fogantatás napját. Ilyenkor az emberek szabadnapot kapnak, és a munkáltatók azt tanácsolják, hogy pótolják az egyre csökkenő orosz lakosságot.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy miért pont a mai napon ösztönzik szexre a népességet. A válasz az ország történelmében keresendő, ugyanis június 12-én ünneplik a Szovjetunió széthullása után létrejött Oroszországi Föderáció megszületését. És mint azt mindenki tudja, a fogantatástól a szülésig kilenc hónap telik el, így könnyen kimatekozható, hogy elviekben június közepén kisebb növekedést kellene tapasztalnia az itt élőknek.

Szeretők, szerelem, szex, párok
The Sun

Azonban semmi sem garantálja, hogy ez valóban így is történik. Viszont akinek a babája mégis a Föderáció születésnapján látja meg a napvilágot, az többek között pénzt, autót, hűtőt és mosógépet kap ajándékba. Érthető hogy nagy sikere van a programnak.

Az, hogy 2005-től 2017-ig történő időszakban tapasztalható, közel egymilliós népességnövekedéshez milyen mértékben járult hozzá a kezdeményezés, nem tudjuk. Mindenesetre az biztos, hogy a lakosság körében rendkívül népszerű a fogantatás napja. Hasonló megoldáson akár a magyar politikusok is gondolkozhatnának, még az is lehet, hogy komoly sikert érnének el vele.

Forrás: Index

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés