Lebontották a kétfarkúak színes buszváróját Szombathelyen az éjjel

Pedig a közgyűlés korábban megszavazta, hogy maradhat.

Éjjel elvitték...

- írta a Facebookon a magyar Kétfarkú Kutyapárt vas megyei szervezete egy poszthoz ma reggel.

A Kétfarkú Kutya Párt tavaly októberben állított fel egy színes buszvárót Szombathelyen, a KRESZ-park mellett a Szent Flórián körúton. A buszvárónak kalandos élete volt, tavaly Felcsúton építettek meg öt ilyen pavilont, de nem volt rá engedélyük, így el kellett szállítaniuk. Az egyiket Szombathelyre hozták, de két hétig úgy tűnt, hogy le kell bontaniuk, miután áprilisban a hivatal felszólította őket erre.

Az április végoközgyűlésen Megkapta a Haladás a 150 milliót, elveszik a Szombathely nevet a propagandalaptól, leváltották Takátsné Tenki Máriát 2019. April 30. 09:45 aztán az új többség megszavazta, hogy maradjon a buszváró Szombathely mégsem Felcsút, maradhat a Kétfarkú Kutyapárt színes buszvárója a víztoronynál 2019. May 02. 11:11 , hiába jelentette ki Sátory Károly (Fidesz), hogy az ő körzetéből tüntessék el a színes pavilont, neki nem kell.

Szilágyi József (telefonos fotó)

A kétfarkúak posztja szerint a hétvégén észrevették, hogy valakik kicsavarták a talajrögzítőkből majdnem az összes csavart, talán abban bízva, hogy az érkező vihar összedönti, és akkor balesetveszélyesnek nyilvánítják.

Ma reggelre aztán eltűnt a színes buszváró, kérdés, mit lét a hivatal, hiszen ezzel közgylési határozatot sértettek meg az ismeretlenek.

Megtalálták a parkban

Közben megtalálták az elbontott buszvárót a víztorony mellett, a biciklikölcsönző épülete mögött.

Forrás: Facebook / Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia MKKP

Az Éljen Szombathely! Egyesület közleménye

A Kétfarkú Kutya Párt által létesített buszmegállót barbár módon megsemmisítették

Az Éljen Szombathely! Egyesület megdöbbenve értesült arról, hogy a Kétfarkú Kutya Párt által létesített buszmegállót barbár módon megsemmisítették. Az elkövetés módjából egyértelműen megállapítható, hogy az elkövetők nem spontán romboló vandálok voltak, hanem előre eltervezett, tudatos, politikai indíttatású, provokatív cselekmény elszenvedői vagyunk mindannyian.

Az Éljen Szombathely! Egyesület továbbra sem hajlandó lesüllyedni a Fidesz szintjére. Elutasítjuk a gyűlöletkeltés bármely formáját! Hiszünk abban, hogy közös ügyeinket értelmes párbeszéddel kell előbbre vinni. Hiszünk abban, hogy csak azért, mert mást gondolunk a világ dolgairól, még nem kell ellenségként tekintenünk egymásra. Egy városban élünk, közösen kell segítenünk a fejlődését!

Felszólítjuk a Fidesz új polgármesterjelöltjét, hogy ítélje el ezt a barbár rongálást, azonnal szüntesse meg a Fidesz gyűlöletkampányát és fogja vissza a gyűlölet vérebeit!

Éljen Szombathely! Egyesület

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet