Négy szombathelyi intézmény közösen gyűjt adományokat a háború menekültjeinek és áldozatainak

Március 19-re szolidaritási délutánt szerveznek, ahol adományozni is lehet.

A Berzsenyi Dániel Könyvtár, a Mesebolt Bábszínház, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Weöres Sándor Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportjával fog össze a jótékony célért.

Ezt a könyvtár jelentette be a Facebool-oldalán . Mint írják, 2022. március 19-én Szolidaritási Délutánt szerveznek az ukrajnai háború menekültjeinek és áldozatainak javára.

A rendezvény helyszíne a Weöres Sándor Színház, ahol 16 órától várjuk a támogatókat.

A színház előterében lehetőség adódik a könyvtár feleslegessé vált, többes példányú könyveinek pénzadományra cserélésére, de a könyves adománygyűjtő program aznap, nyitvatartási időben (8 órától 17 óráig) a könyvtárban is működni fog.

További részletek a könyvtár oldalán .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet