Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Újabb két szombathelyi kick-boxerrel gazdagodott a magyar válogatott

Összesen három aranyérmet szereztek hétvégén.

Szeptember 9-én rendezték meg Szombathelyen a Kick-box Felnőtt és Master Class Magyar Bajnokság döntőjét, melyre az Agrobio Classic Kick-box és Box Club két versenyzője is nevezett. Holczmüller Bence és Csejtey Gábor bombaformában voltak, felkészülésüket Mayer Gábor vezetőedző segítette.

Holczmüller Bence
Agrobio Classic Kick-box és Box Club

Holczmüller Bence első lett felnőtt 79 kg light-contactban és felnőtt 79 kg kick-lightban is, Csejtey Gábor pedig Master class 63 kg light-contactban állhatott a dobogó legfelső fokára.

Csejtey Gábor
Agrobio Classic Kick-box és Box Club

„Mindkét versenyzőnk nagyszerűen teljesített ezen a versenyen. Bencével maximálisan elégedett vagyok. Életében első alkalommal magyar bajnok lett, ráadásul két szabályrendszerben is. Betartotta a taktikai utasításokat és nagyon okosan, tudatosan küzdött. A felkészülésbe is beletette a munkát. Gábor master 63 kg light-contact szabályrendszerben újra magyar bajnok lett. Nemcsak light-contact szabályrendszerben, hanem pointfighting szabályrendszerben is automatikusan válogatott lett. Gábor teljesítményével is elégedett vagyok. Hozta a kötelezőt. Mindkét versenyzőnk a magyar válogatott tagja lett. Gratulálok nekik” – mondta Mayer Gábor elnök, vezetőedző.

Mayer Gábor és Holczmüller Bence
Agrobio Classic Kick-box és Box Club
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra