Újabb két szombathelyi kick-boxerrel gazdagodott a magyar válogatott

Összesen három aranyérmet szereztek hétvégén.

Szeptember 9-én rendezték meg Szombathelyen a Kick-box Felnőtt és Master Class Magyar Bajnokság döntőjét, melyre az Agrobio Classic Kick-box és Box Club két versenyzője is nevezett. Holczmüller Bence és Csejtey Gábor bombaformában voltak, felkészülésüket Mayer Gábor vezetőedző segítette.

Holczmüller Bence
Agrobio Classic Kick-box és Box Club

Holczmüller Bence első lett felnőtt 79 kg light-contactban és felnőtt 79 kg kick-lightban is, Csejtey Gábor pedig Master class 63 kg light-contactban állhatott a dobogó legfelső fokára.

Csejtey Gábor
Agrobio Classic Kick-box és Box Club

„Mindkét versenyzőnk nagyszerűen teljesített ezen a versenyen. Bencével maximálisan elégedett vagyok. Életében első alkalommal magyar bajnok lett, ráadásul két szabályrendszerben is. Betartotta a taktikai utasításokat és nagyon okosan, tudatosan küzdött. A felkészülésbe is beletette a munkát. Gábor master 63 kg light-contact szabályrendszerben újra magyar bajnok lett. Nemcsak light-contact szabályrendszerben, hanem pointfighting szabályrendszerben is automatikusan válogatott lett. Gábor teljesítményével is elégedett vagyok. Hozta a kötelezőt. Mindkét versenyzőnk a magyar válogatott tagja lett. Gratulálok nekik” – mondta Mayer Gábor elnök, vezetőedző.

Mayer Gábor és Holczmüller Bence
Agrobio Classic Kick-box és Box Club
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport