Akár le is zárhatják a szombathelyi Csaba utcai felüljárót

A Szombathelyi Járásbíróság egy, a héten hozott döntésében visszavonta a felüljáró engedélyét.

Öt évvel ezelőtt indítottak pert Megfellebbezték a Csaba utcai felüljáró engedélyét 2012. November 17. 08:18 a Csaba utca lakói, az akkor nem régen átadott felüljáró miatt ugyanis nem tudták a korábbiakhoz hasonlóan használni saját ingatlanjaikat. A felüljáró melletti út ugyanis olyan közel lett megépítve, hogy nem tudtak szabályosan leparkolni a házuk előtt, de az is macerássá vált, hogy a saját udvarukra behajtsanak. Ezt ugyanis csak úgy tudják megtenni, ha a feltartják az arra haladó autókat.

Csaba utcai felüljáró parkolás
nyugat.hu

Kedden ülésezett ügyüket tárgyalva ismét a Szombathelyi Járásbíróság, ahol ítéletet is hirdettek. Az ítélet a végleges használatba vételi engedély határozatát hatályon kívül helyezte és új eljárás lefolytatását is elrendelte a hatóságnak.

A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy mivel a Csaba utcai panzió tulajdonosa és a lakók több pert is indítottak, hogy most az eddig jegeltek - köztük az, amelyik azt vizsgálja, hogy az ideiglenes engedély egyáltalán megadható volt e - ismét előkerülnek.

Csaba utcai felüljáró parkolás
nyugat.hu

Ha a bíróság úgy dönt, hogy az ideiglenes engedélyt is hatályon kívül helyezi, akkor akár el is zárhatják a felüljárót a forgalom elől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet