Szombathely egy lépéssel közelebb az uniós pénzek közvetlen lehívásához

Száz másik "intelligens" várossal együtt.

Nemény András, Szombathely polgármestere a következőket írta Facebook-oldalán :

"Múlt héten Barcelonában több mint 100 közép és nagyvárost képviselő polgármesterrel és szakértő stábbal együtt tárgyaltunk a 100 Intelligens Város Kihívás Program keretén belül a közvetlen európai uniós források lehívásának lehetőségeiről. Különösen fontos ez most a programban egyedüli magyar városként részt vevő Szombathelynek.

A program 1.0-ás szakasza – azaz a tervezési és mentorálási folyamat – ez év végével lezárul, a jövő év első negyedévében induló folytatás pedig már a források közvetlen lehívásához kapcsolódó előnyökről fog szólni. Az utazást teljes egészében a fogadó fél finanszírozta."

Szombathely, az intelligens város
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet