Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Olvasóink többsége jobban szerette a régi szombathelyi Fő teret

Szavazásra kértük olvasóinkat, itt van az eredmény.

Hétfőn indítottunk szavazást Mikor volt szebb a Fő tér? – Régi vita ez már Szombathelyen July 05. 10:49 arról, hogy olvasóinknak melyik Fő tér tetszik jobban. A régi, fákkal, macskakövekkel és autókkal, vagy a jelenlegi, autók nélkül, sétáló emberekkel, térkövekkel, virágokkal.

A Fő tér régen
Forrás: Facebook / Szülővárosom Szombathely

Szavazásunk lezárult, és kiderült, hogy olvasóink többsége jobban kedvelte a régi Fő teret.

60 százalék szavazott arra, hogy régen sokkal szebb volt a Főtér. Mindössze 7 százalék szerint szebb a mostani, és 33 százalék választotta a kompromisszumot, miszerint a Fő tér régen is szép volt és most is az.

A Fő tér most
Mészáros D. Zsolt

A kommentek alapján a szombathelyieknek a fák hiányoznak, és a sok térkő zavarja őket. Érdekes, hogy többen még az autóforgalomra is pozitívan gondolnak vissza, és nagyon sokuk szerint vissza kellene hozni a villamost.

Persze, továbbra is várjuk a véleményeket kommentben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra