Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gondolta volna, hogy így végződik a szombathelyi járdarepedésbe ültetett virágok története?

Megint csak úgy véletlenül jártunk arra és alig hittünk a szemünknek.

Május végén írtunk Gondolt egyet a szombathelyi néni és virágmagot ültetett a járdák repedéseibe 2020. May 21. 07:21 egy szombathelyi hölgyről, aki csak úgy gondolt egyet, kiment a Hunyadi és a Szent Flórián sarkára és virágmagot ültetett a járdák repedéseibe.

Pillanatkép a májusi akcióról
Kiss Tamás

A gesztus teljesen őszinte és spontán lehetett, mert a hölgy kérdéseinkre nem szeretett volna válaszolni és nem láttunk se Facebook-eseményt, se molinókat, amik a repedezett járdákra hívják fel a figyelmet.

Talán épp amiatt, mert nem volt feltűnő, a hölgy akciója sikeres volt.

Teljesen más okból ma is arra jártunk és már messziről kiszúrtuk, hogy a kereszteződés ezen sarka úgy néz ki, mint egy pici virágoskert.

Kibujtak a virágok a járdából
Kiss Tamás

A magok úgy döntöttek, adnak egy esélyt a járdának és sem az időjárás, sem az irigy kezek nem akadályozták meg őket abban, hogy életerős növényekké cseperedjenek.

Az már más kérdés, hogy a járda tényleg erre való-e. Eredetileg nem. Dehát, ugye, ha nincsenek virágágyás méretű repedések, virágok sincsenek.

Kibujtak a virágok a járdából
A teljes galériáért kattintson a képre!
Kiss Tamás

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Gondolt egyet a szombathelyi néni és virágmagot ültetett a járdák repedéseibe

Nem mindig kell politikai apropó, párt vagy aktivista, hogy a jó ötletekből performansz legyen.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra