Valaki sorra húzza meg az autókat Szombathelyen a Kisfaludy utcában

De csak egy parkolóhelyen. Ne nagyon hagyja a kocsiját a 30-as szám előtt!

Felfestett fizető parkolóhely található a Kisfaludy utca 30-as szám előtt. Mégsem nagyon tanácsoljuk, hogy valaki otthagyja az autóját. A napokban elsőként kollégánk járt pórul, aki az esti parkolás után meghúzva találta autóját. Azt követően pedig két másik kocsit is ugyanazon a parkolóhelyen állva, ugyanúgy csúfítottak el.

A parkolóhely, amely egy tuti karcolást rejt
googlemaps

A környéken térfigyelő kamera nincs, így egyelőre nem lehet tudni, kit bántanak a parkoló autók. A Kisfaludy Sándor utcában a Wesselényi és a Vörösmarty utcák közti szakaszon egyébként körülbelül 12 parkolóhely van festve, sehol máshol nem esett bajuk a kocsiknak, mint ezen az egy placcon. Homályos talány tehát, ki szórakozik azzal, hogy csíkot karcol az autók ajtajára, csak és kizárólag itt.

Meghúzott kocsik a Kisfaludy utcában, Szombathelyen
nyugat.hu

A házzal szemben működik egyébként a szebb napokat is megélt Kisfaludy Szálló, ami mostanra inkább munkásszállóként és pár napos átmeneti szállóként üzemel. Mivel kollégánk elmondása szerint eddig soha semmi baja nem esett az utcában hagyott kocsinak, elképzelhető, hogy az egyik szállóvendég "unatkozik" nagyon. Persze, ez csak puszta feltételezés.

Meghúzott kocsik a Kisfaludy utcában, Szombathelyen
nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló