Taroltak a szombathelyi kötélugrók az országos csapatversenyen

Videónk is van az egyik gyakorlatról, ami óriási közönségsikert aratott.

Fantasztikus sikert értek el a Kötélugró Klub Szombathely versenyzői Soroksáron az országos csapatversenyen június 12-én, vasárnap. Valamennyi csapat összetett első helyezést ért el – árulta el lapunknak Bánhegyi Attila a Kötélugró Klub Szombathely vezetője.

Kötélugró Klub Szombathely

Balról jobbra: Papp Virág, Halmosi Dézi, Füle Magdolna (edző) Nagy Lotti, Baumgartner Luca, (serdülő csapat) Bánhegyi Attila (edző), Molnár Emma, Németh Bori, Küllős Zara, Pásztorházi Panna (gyerek csapat).

Kötélugró Klub Szombathely

Az ifjúsági csapat: Pásztorházi Emma, Fritz Viktória, Süveges Szonja, Horváth Lara, Szentgyörgyvölgyi Zora, Baumgartner Sára.

Végül pedig videón mutatjuk a verseny utolsó gyakorlatát, mely óriási közönségsikert aratott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport