Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Állítsák le a szombathelyi közvilágítási lámpák cseréjét! - kéri az Éljen Szombathely-frakció

Független szakértői vizsgálatot kérnek nyílt levelükben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy megjelent cikkünk Csendben elkezdték kicserélni Szombathelyen a világítótesteket, terjed a sötétség 2019. February 03. 10:34 a szombathelyi világítótestek csendben és szinte titokban történő cseréjéről, megkaptuk az ellenzéki Éljen Szombathely-frakció nyílt levelét:

Nyílt levél Puskás Tivadarnak

Tisztelt Polgármester Úr!

Szombathelyen megkezdték a közterületi lámpák cseréjét. A lakosság azonnal jelezte, hogy nagy baj van, az új lámpák rendkívül rosszul világítanak, óriási minőségi romlás állt be. Ennek következtében az új lámpák környéke sötétben nem biztonságos, az amúgy is töredezett járdák – különösen az idősebbek számára - még balesetveszélyesebbé váltak. A meg nem világított helyekre biztonsági okokból nem tanácsos bemenni a fiataloknak sem.

Ezért a minősíthetetlen munkáért Szombathely 1400 millió forintot fizet. Mindezt hitelből. Annak ellenére, hogy Ön a napokban közölte, nincs hitele a városnak.

Tudjuk, hogy a

megtérülő beruházás

egy szűk fideszes érdekkör számára térül csak meg, miközben a városlakók veszítenek. Míg a Haladás Stadion füve rengeteg pénzből éjjel-nappal fényt kap, addig Szombathely sötét város lesz Önök miatt!

Ezúton felszólítjuk Puskás Tivadart, hogy azonnal állítsa le a lámpák cseréjét, bízzon meg független szakértői csapatot, hogy adjanak javaslatot a kármentésre, és hozza nyilvánosságra a szerződést!

Ellenkező esetben rendkívüli közgyűlést kezdeményezünk, melyben

veszélyben Szombathely biztonsága

lesz a megnevezett ok. Ha ez az ok sem lesz elég Önnek összehívni a közgyűlést, akkor a polgármester maga jelent veszélyt a városára.

dr Nemény András
frakcióvezető
Éljen Szombathely! frakció,

2019. 02. 03.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés