Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Olvasóink nem biztosak abban, hogy Szombathely lenne az ország legboldogabb városa

Szavazásunk eredményei eléggé megosztottak, és persze, a járvány hatása is érződik.

Másfél hete írtunk Emberek: Szombathely a legboldogabb magyar város March 20. 13:26 az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja közel egy éven át végzett kutatásának eredményről, amiben megállapították, hogy Magyarországon Szombathely a legboldogabb város.

A cikk eléggé megosztotta olvasóinkat, érkezett egyetértő és az állítással vitatkozó hozzászólás is.

Ezért egy újabb cikkben Szavazás: Tényleg Szombathely az ország legboldogabb városa? March 21. 12:08 megszavaztattuk olvasóinkat, hogy tényleg boldogabb lett Szombathely az elmúlt egy évben. A szavazás lezárult, lássuk az eredményeket.

 • A legtöbben (31 százalék)szerint valóban Szombathely az ország legboldogabb városa, és ők is így érzik.
 • De ez nem jelenti, hogy a többségnek is ez a véleménye. A második helyen állnak 28 százalékkal azok, akik úgy vélik, az állítás biztosan nem igaz, a járvány miatt ugyanis senki sem érzi magát igazán jól.
 • A harmadik helyre kerültek azok, akik szerint azért nem Szombathely a legboldogabb város, mert az elmúlt egy évben minden csak rosszabb lett. Ezt a választ 19 százalék választotta.
 • Szék négy százalék vélte úgy, hogy valóban Szombathely a legboldogabb város, de ez az állítás rá nem vonatkozik.
 • 18 százalék válaszolta azt, hogy nem tudja megítélni.
 • Összesítésben ezt azt jelenti, hogy olvasóink 35 százaléka, bő kétharmada szerint Szombathely a legboldogabb város, 47 százalék, vagyis a válaszadók közel fele viszont nem ad igazat ennek az állításnak.

  Reméljük, minél előbb vége lesz a járványnak, és ezek az arányok is pozitív irányba változnak.

  Kedves Olvasó!
  Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
  Köszönjük!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra