Szavazás: Tényleg Szombathely az ország legboldogabb városa?

Egy friss kutatás jutott erre az eredményére, kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére.

Szombaton írtunk arról a kutatásról Emberek: Szombathely a legboldogabb magyar város 2021. March 20. 13:26 , amit az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja végzett közel egy éven át. Azt vizsgálták, mennyire érzik magukat boldognak az emberek az ország különböző megyéiben és városaiban.

Az eredmények alapján összeállították Magyarország boldogságtérképét, ebből kiderül, hogy Dél-Dunántúlon, Észak-Alföldön és Észak-Magyarországon szignifikánsan csökkent, Nyugat-Dunántúlon és Közép-Magyarországon viszont nőtt a boldogságszint. Megyék szintjén Hajdú-Bihar, Békés és Somogy megyében csökkent a boldogságszint, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Vas megyében nőtt.

A megyeszékhelyek közül Szombathely lett Magyarország legboldogabb városa, a második helyre Nyíregyháza került. Debrecenben, Győrben és Tatabányán csökkent, Budapesten szignifikánsan nőtt a boldogságszint.

Tényleg boldogabb lett Szombathely az elmúlt egy évben?

A kutatásban a résztvevőknek egy tesztet kellett kitölteniük, mi pedig arra kérjük olvasóinkat, hogy szavazzanak: Tényleg Szombathelyiek az ország legboldogabbak városa?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Szavazás