Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathely lett az első kutyabarát város

Új honlappal segíti az önkormányzat a felelős állattartást.

Szombathely önkormányzata kutyabarát honlapot indított. Az oldalt Bokányi Adrienn és Szuhai Viktor tanácsnokok, valamint Holler Péter, a Hatósági Osztály vezetője mutatta be.

Kutyabarát Szombathely
Nyugat.hu

Az új honlappal az önkormányzat hozzá szeretne járulni a lakosság szemléletformálásához. A honlapról letölthető a Gazdi ABC, a felelős állattartásról szóló kiadvány is. Az oldalon tájékozódhatunk arról, hol és milyen kutyafuttatók találhatók, és hová helyeztek ki chipleolvasókat. A gyakorlati tudnivalók mellett továbbá érdekes cikkeket olvashatunk állatorvosoktól is, valamint látjuk, milyen kis kedvencek várnak éppen szerető gazdira.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra