Egyirányúsítják a Rumi Rajki István utcát Szombathelyen

Kezdődik a felújítás, melynek első lépése a gázrekonstrukció.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Jövőre felújítják a szombathelyi Csaba utcát 2023. August 23. 16:03 még idén nekiáll négy utca felújításának a szombathelyi önkormányzat. Köztük van a kámoni Rumi Rajki István utca első szakasza, a felújítás első lépéseként pedig az MVM Égáz-Dégáz Földhálózati Zrt. elvégzi a gázvezeték-rekonstrukciót – írja lapunkhoz is eljuttatott közleményében az önkormányzat.

Ez október 16-án, hétfőn reggel 8 órakor kezdődik a Rumi Rajki István utca 1-5. közötti szakaszon. A munkák idején a Szent Imre herceg útjától egyirányúsítják a Rumi Rajki István utcát a Benczúr Gyula utcáig, előreláthatóan október 28-ig.

Az érintett lakókat, valamint a Benczúr óvodát és a Gothard iskolát már korábban tájékoztatták a gázrekonstrukcióról, az ingatlanok gázátkötésének időpontjáról pedig a szolgáltató ad külön értesítést.

A gázrekonstrukció végeztével a kivitelező elkezdi az aszfaltozást, ennek részleteiről hamarosan újabb tájékoztatást ad az önkormányzat. De addig is kérik és köszönik a lakók, illetve az arra közlekedők türelmét, megértését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos