Szombathely varázslatos felhői

Olvasónkat ihlették meg néhány fotó erejéig.

Boros Norbert olvasónk fölnézett az égre Szombathely fölött, és arra jutott, hogy ezt meg kell örökítenie. Jól tette, mi pedig megosztjuk önökkel a végeredményt. A felhőket, amelyek az adott pillanatban városunk fölött lebegtek-iramlottak, de akkor épp az övé (és a miénk) voltak.

felhők Szombathely felett
Boros Norbert/olvasó

A felhők csodálatos jószágok, ahogyan különféle alakokat öltenek, és mindenki azt lát beléjük, amit csak akar, vagy amire vágyik. A kivillanó kék foltokból esetleg Isten néz le a szombathelyi halandókra, a fehér pamacsok pedig akármik is lehetnek macitól kutyáig. Kinek hogyan játszik a képzelete.

felhők Szombathely felett
Boros Norbert/olvasó

Ha sokáig nézzük őket odafönn, és önök is megfelelő ideig szemlélik itt a hasábjainkon, akkor egy mesevilág kel életre, alatta pedig a város, amelynek a felhők üzennek. Aztán iramlanak tovább, és ezért jó olykor megörökíteni őket, hogy megmaradjon a pillanat.

felhők Szombathely felett
Boros Norbert/olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely