Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyi városháza: bízunk benne, hogy Hende Csaba koronavírus-tesztje negatív lesz

A hét közepén tartott találkozón betartották a szükséges óvintézkedéseket, mint mondják, járványügyi szempontból biztonságos körülmények között zajlott az egyeztetés.

Mint arról lapunk is beszámolt, karanténba került Hende Csaba Házi karanténba került Hende Csaba is – Nyilatkozattal frissítve 2020. August 28. 13:02 országgyűlési képviselő, miután hétvégén ő is találkozott Hollik István kommunikációs igazgatóval, akiről csütörtökön kiderült, hogy koronavírusos. Hollik István is koronavírusos lett 2020. August 27. 12:04

Ez pedig azért is adhat egy kis aggodalomra okot, mert Hende Csaba a héten részt a szombathelyi duális gépészmérnökképzés kapcsán tartott egyeztetésen is, ahol jelen voltak az egyetem képviselői, a duális képzésben részt vevő vállalatok vezetői és képviselői, valamint Nemény András polgármester, László Győző és Horváth Attila alpolgármesterek, valamint Bokányi Adrienn tanácsnok is.

szombathely.hu/Bonyhádi Zoltán

Hende nem sokkal róla szóló hírek megjelenése után a Facebookon azt írta, hogy szerdán este, a szombathelyi egyetemen tett látogatása után értesült csak arról, hogy Hollik koronavírusos. Azonnal karanténba vonult és azóta otthonról dolgozik, csütörtök reggel elvégezte az első teszt, mely negatív lett, szombaton reggel pedig jön a második teszt.

Ennek kapcsán most a városháza kommunikációs vezetője is kiadott egy közleményt:

Ahogy az a hírekben is megjelent, házi karanténba vonult dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, aki a szombathelyi városvezetés több tagjával együtt részt vett szerdán a duális mérnökképzésről szóló egyeztető fórumon.

Tájékoztatásul közlöm, hogy a meghívott vendégek és a sajtó képviselői is betartottak valamennyi járványügyi előírást: a felszólalások kivételével a fórumon mindenki szájmaszkot viselt és a kézfogástól is tartózkodtak.

Az esemény járványügyi szempontból biztonságos körülmények között zajlott és bízunk benne, hogy dr. Hende Csaba képviselő úr koronavírus-tesztje negatív lesz.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra